Десерт

Духмяна кава і десерт...
Ранкова свiжа прохолода...
Сьогоднi осiнь шле памфлет...
Сьогоднi сон, як насолода...

Безмежний розсип кольорiв...
Чуттєвiсть лiнiй на картинi...
Прийди до мене з-за морiв.
Вiдчуєш,що завжди єдиний.


Рецензии