Моi сини

Мої сини - моя опора,
Мiй тихий рай на всiй Землi.
Для мене сонячна корона,
Коли всмiхаєтесь менi.

Мої сини - моє свiтання,
Безмежжя радiсних хвилин...
Мої найкращi сподiвання...
До щастя шлях лише один.


Рецензии