Новорiчна нiч

Новорічна ніч, як казка розкажи мені, будь ласка,
Про далеке місто з кришталя,
Де живуть веселі люди і ведмеді білогруді,
Чистим сріблом вкрита там земля.

Кольорами грає небо, над горами і над степом,
В білих хмарах Місяць проплива,
Там на льодовій вершині зірки, як волошки, сині,
І у сні всміхається сосна.

Помандруємо з тобою в мріях казки чарівної
Стежкою любові, щастя й доброти.
Новорічна ніч, як казка, подаруй мені, будь ласка,
Світ, де будем разом я і ти.

-------------------
Вiтаю всiх з Новим Роком! Веселих свят, щастя, радостi, миру та здоров'я.


Рецензии