Детство моё

Дитинство моє
                я люблю до нестями,
Казки його, пам'ять
                в Душі стереже,
Дитинство моє –
                це любов неньки-мами
Що досі із неба
                мене береже.

Дитинство моє –
                це кохання і мрії,
Та в Вічність колись
                буде зроблено крок,
Дитинство моє –
                це джерельце надії,
Що я відшукаю
                той шлях до зірок.

Дитинство моє
                промайнуло як вітер,
Бо наче не жив –
                на чолі сивина,
Дитинство моє –
                ти найкраще на світі,
Тобі завдяки
                в душі вічна весна.


Рецензии