Будьте вiрнi Матерi-Церквi!..

Йдуть часи навісні і запеклі
Неймовірної зради і сліз!
Будьте вірні Матері-Церкві,
Не схиляйте голови вниз!

Будуть сосни гойдатись тужливо,
Розірветься небес синій шовк,
Врешті-решт стане всім зрозуміло,
Хто в кошарі овечка, хто — вовк!


Рецензии