Тропарь мученику Севастьяну и дружине его

Глас 1-й

Мучеников непобедимых днесь, вернии вси восхвалим,
песньми и пеньми духовными, Севастиана чудного со дружиною,
тии бо мучителей не убояшася, на предлежащий подвиг с радостию потече
И муки велия за Христа претерпевше, ныне вечною славою наслаждаются
И молятся ко Пресвятей Троице о спасении душ наших.


Рецензии