happy new 2019 year...

Be happy & happy New 2019 Year!!!
***
Я — давно — Уже...
Не зажигаю —  Елку, итак Все — Горит...
Я — давно — Уже...
Не жду — Снега, итак — Холодно...

................................................ you don't need
................................................ have to be perfect
................................................ to be amazing...

© Olga Karpilova  «New Year 2019...»


Рецензии