Нашите есени

НАШИТЕ  ЕСЕНИ
Автор: Р. Русев               

„ В този свят само от есени,
освен нас другиго няма“
                Й. Радева
Тиха любов
нарисувала първите трепети.
Есени тръгнали
след първата среща,
време и дни
взети
за глътката въздух
след отминала обич.
Търся те в нощи без име
по пътеките 
в градските паркове
и питам бездомници
дали са те виждали.
Ще вървя по алеи
и ще чакам снега
да намеря твоите стъпки по него.
В кръга на тиха любов
ще си спомням
първите трепети
затворени в нашите есени


Рецензии