Святкове

Серед нічної темні, в зорянім промінні,
З срібною бородою,в кожушку чарівнім,
По снігу хрусткому, з мішком за плечима
Святий, йде, Микола, з добрими очима!
Та несе казкове в тім міху, він свято –
Діточок там, мрії, та тих мрій,багато!
Янголята склали всі ті подарунки –
Хтось писав у листі, хто прислав малюнки!
Дівча чи хлоп'ятко? Кожному  в торбинці
Є найкращі в світі – святочні гостинці!
Лише для бешкетників, нічого немає,
Чортенятко різочки  для таких, тримає!
Миколаю низько, за все уклонюся,
Та, тихенько, тільки,  лиш за те,молюся  –
Хай бо, Божа ласка на людей зійде!
Буде мир на Україні, рідний  край цвіте!

    


Рецензии