Розповiдай менi про все

Розповідай мені про все,
розповідай про все, кохана:
про радість і про те, що ранить,
про все, що із душі несе

пригадувань хиткий потік,
про те, що думала сховати –
коханню доля немовляти
лише вкоротить щастя вік...

Про все мені розповідай –
у відповідь моя взаємність,
мов хмару, прожене таємність...
Для двох сказати все є – рай...


Рецензии