Коллегам по перу

За Навагодні стол прысядзем, сябрукі,
Дабра, Цяпла і Міру пажадаем,
Каб не сціскалі рукі ў кулакі,
А каб з любоўю ў вочы паглядалі.
Каб Вашы блізкія здаровымі былі,
Сябры ў бядзе каб не кідалі,
Каб мары ў небе воблакам плылі
І каб БАЦЬКОЎ сваіх не забывалі.

    30.12.2018 г.


Рецензии