Дантист

смуток... наче машина,
що лікує дентин.
кажуть — цукор — провина.
захистить карантин
на солодощі ніжні —
праліне... мармелад...
в зубі камінь наріжний
має втримати ад.
споглядаю здалека
на чиїсь міражі —
полетіла лелека...
щось тече по ножі...
Боже правий... червоне...
я не хочу це знать —
з цукром? або солоне?... —
зранку пломбу мінять...))


Рецензии