ПЪРО РО ОК!!!

ДУ ША Аа!!!...                (КА Аа)

   -  ДЪВИ ЖЕ ЕНИ ИЕ(ТИ) -  ИС ТИ ИН!!!(ИС)... -           (ИС ТИ)

Ии иИ - НИ ИТЬ - МЫ ЫС ЛИ Ии!!!...              (МИ)

   -  ТЕ БЕ Ее!!!... - ТЕ ЕТ - АА - ТЕ ЕТ!!!... -   (МИ ИС ТИ КА Аа)

Ии иИ -  МИ ИС ТИ КА Аа!!!...

   -  ВЪСЁ Ёё - ПЪРО ЯС НИ Ии ЛО ООСЬ!!!... -

   -  Ии иИ -  ПЪРО РО ОК!!!... - ПО ЯВ ИЛ СЯ Яя - НА Аа - СЪВЕ ЕТ!!!... -

      ЕТ


Рецензии