ВСIМ, ВСIМ, ВСIМ!!! зНРУкр

Всім, всім, всім!
Друзям, знайомим і незнайомим!
Очільникам та нижчим чинам!
Усім на Землі, хто зустрічає -
З Новим 2019-им Роком!

З новим кроком у Великий  Шлях – Життя!
Летимо по Всесвіту з матінкою Землею.
Позаду і попереду нескінченність,
і нехай несуть нас миті – «Зараз»
по серпантинах незліченних перетворень
за узгодженням наших зусиль і устремлінь!

Щасливий той, хто впевнено та постійно
приймає щастя від кожної «сучасної» Миті!!!

Рік новий вже лупцює по двері
- Відкривай  у майбутнє  вікно!
І тільки оглухлій тетері
Почути гук-плин не дано.

Початок оновлює вічність –
Кидає зневіру на дно,
Затверджує  всім щастя чинність!
З крильми злетимо в мрійне тло!


Рецензии