Не дiвчiна а пiсня 24

Заплющила очі хитра блондинка
на щиру любов мабудь натякає
палац для одруження наступна зупинка
обручку у мріях напевно чекає...
Заплющила очі хитра блондинка
а через край з усмішкою почуття ллють
і до порузуміння і взаємності одна стежинка
нам треба тільки один одного почуть...
Заплющила очі хитра блондинка
доля підштовхує бути нам разом
адже між нами пробігла іскринка
і ти зрозумієш мабудь це с часом...


Рецензии