Новий рiк дорогу топче

Вже Новий Рік дорогу топче
у кожен двір,у кожну хату.
А Бог благословити хоче
й подарувати в серце свято.

Нехай в цей рік шанують діти
своїх матусь і татусів.
Щоби могли вони радіти
від вчинків їх і добрих слів.

Щоби жила кожна оселя
у мирі й радості завжди.
Для Бога щоб відкрила двері
і дім Він їх благословив.

Нехай потоки благодаті,
пошле Бог вірним діточкам,
щоб світло Боже в кожній хаті
сіяло змученим серцям.

Хай кожен Бога прославляє,
за мить даровану життя,
хвалу Йому за все складає,
за день вчорашній й майбуття.

Благословен Господь Всевишній,
що ще продовжив років лік!
І терпить мир ось цей наш грішний
й дарує нам за роком рік!


Рецензии
За чудесные стихи - спасибо, Валюша!
С Новым годом тебя и всю твою семеечку,
а также с Рождеством Христовым!
Будьте благословенны и храни Всевышним!
Обнимаю с теплом души и любовью,

Анастасия Арвада   03.01.2019 01:50     Заявить о нарушении
Пусть Божья благодать всегда пребывает в вашем доме.

Левиа   10.02.2019 20:31   Заявить о нарушении