***

Новорічні мрії...

Старий 2018 Рік йде вже непомітно
Крекче він, немов дід згорблений, старий
Всі відчувають це дорослі,  навіть діти
Тихо вже до нас крадеться десь Новий

На календарі залишилась всього неділя
Всім заволодіє молоденький Новий Рік
Старому, що відходить, до нас нема вже діла
Він забере в мішок чиїсь незбутні мрії, що давав торік

Не ображайся! Через неділю прийде Новий Рік
Він подарує людям планети сподівання
Надію, Віру і Любов, все майже, як торік
Я так волію, щоб подарував,  всім Мир, Здоров'я і Кохання


                                 


Рецензии