***

Рік Новий буде...

Вже промчався Рік... Ми не вспіли оглянутися
Залишилось декілька аркушів календаря
Минулим стане Рік, нажаль туди вже не вернутися
Мабуть Рік Старий нами прожитий не зря 

Вже промчався Рік... Кому щастя подарував, а кому печаль
Забрав Рік чиїсь сльози і страждання
На заміну дав Любов, Надію і безмежну даль
В душі наші Віру і кращі побажання 

Відходить Рік Старий, Рік Новий за порогом
Звичайно, ми як малі діти, віримо в чудеса
Рік Новий буде добрим, МИРНИМ... Рік нам даний Богом...
Напевно, так рішили самі Небеса


Рецензии