Ваш шама зномкы во взорвався

Всэ гучыть жыты, бачтэ

Торфыну торкнувшы у грубы,
Міj Тор торжэственно шуруе
А во до вас ано ж, подругы.
Шоб но торта вам в7 воткнуты.

Мы тут оно j і знаjім з Гуру,
Шо взеты пранічка ж у зубкы.
Чы шо? Шэ j плов якыjсь готовым?
От то-то жэ, сябровкы.

А ты ны хоч шэ очмыріты
Ув мэjі гонды во конурцы,
Дэ мыш пудлізэ j сколэ губкы…
Хы-хы, об колюхы.
Ну, да во пальны трохы ж дусту.
А скіль він взевся – от пак штука.
Да нащо ж бо ж тут лазыть нэтра,
Дэ Надька свынкам вмешват.

Да, вот, була така хозяjка,
Покіля мы тут вшуквав хатку.
І рік аж 10 пустовала ж.
То в доскы трэ більш хлоркыj.

О гэтак, городскыj начальнік,
Ты пожывы в мынэ сіjчас хоть.
А то він бані мні шыкарыть,
Ек тоj Бісун, гых, з Янав.

Я ны заjдрощу вам, панове.
Я просто так фсхотів во гондэ
Шэ ексь дожыты старосць стычу.
Бо зь мні ны дыч ны в мызу ш.

Бо в вашыj навытькы століцы
Побув я, мо, років пуд 30.
І я ны бачыв там какашок
Шэ з ранку ф хаты j в парках?

Э-еj! О-ёj! Краса ва Мінску!
Кругом бычкы на остановках.
І ныц ныма ж окуркыj в мордыj
У ва жыльцов свабодных.

Вытэ ж вжэ всэ улад ужралы.
Прыроду рідну і леса всі.
І шэ в когося мала родзіна
Прам есця адмыслова!

Ну-да. Бо ш запах ісчызае.
Оно подкрась свою шызарню.
І всі дібілы j мажуть гарно
Свае ізбушкі зь хваjны.

Тут мні пропіток ушарахніл
В Яновы в матра міj племяннік.
Іj голова ж от тэjі стенкы
Ныек і не балела.

А зарэ чо у всіх давленьня?
Да вы жэ давытэ j соседеj!
Ілі дытэj своіх оно прам?
Ах, парты ф школы страшны!

Так вот. Прышов ля іспытаніj
Із вас сюда бандітко кажныj.
А ны ля щасця, понімаеш
Да благаснага спаньня.

Позыч мні грошыj шэ на яды!
Бо надто щыро выпЮ с падлом.
Шэ j поздоровкаюсь за ручку
Во гындэ з жырным буjлом.

То вы там так і продовжаjтэ.
Любітэ но своjіх свінарок.
Да діток ріднынькых крутітэ
За гушкы, шоб ліпш чулы.

За 7 – отЯвленныj бездельнік сь
У7 жадае поспех в сцервыj
Ды трохі шэ лекарсф навеjшых,
Кап ніц і ны зачеты.

Іj рік вступаючыj с3чаjмо
С пітардамы – дубасьмо
Ув тішыну, гармоніjк святу.
Бо шо шэ в дурніj в ражках.

...ну, віш, кака в мня краска?
В7 гокна мёдам мазім
 


Рецензии