Зброю сплети серцем

Не пояснюй себе!
Не пиши...
Не намотуй на серце печалі
Із мережива смутку, в відчаї.
Бережи свою душу від зла.

Зла кумедного
В жартах без згоди.
Зла в тривозі і злого в страху,
Оминай, якщо вражений  подив
Відзеркалює власну пиху.

Збережи що твоє,
Що радіє...
Без тепла чи обіймів - з тобою.
Назавжди переплетенне в мрію,
І до серця сплети собі зброю.


Рецензии