Jason rus eng

Любви твоей нет места на Земле.
Любовь твоя ждала тебя за небосводом.
Я здесь была, и я пришла,
Чтобы вернуть тебя, туда где тебя ждали.
Любви моей нет места на земле.
Любовь моя осталась внутри песней.
Любовь твоя сейчас во мне.
А что нас ждет - никто не знает.
Есть лишь момент и я его тебе дарю.
Ты в праве делать, что нам нужно.

For your love there is no place on Earth.
Your love was waiting for you in the sky.
I was here, and I came
To get you back to where you were waited for.
For my love there is no place on Earth.
My love left inside of me as a song.
Your love is now inside me.
And what awaits us - no one knows.
There is only the moment, and I give it to you.
You can do what we need.
Because i love you.

Bali 2017


Рецензии