Всичко е любов

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ             
Автор: Р. Русев

Пътувах с вятъра
оставил в мен
допира на устни
и моите пръсти
следа очертали
по тъжните им ъгълчета
и после по лицето
изтрили
първите сълзи любов.
Носих дни
наситени с теб,
дори сълзи
с единствен зов -
за тебе обич.
Сега е ред на нощите,
със мислите
над чашата вино
и вятърът подсвиркващ тихо,
през невидимата
дупчица в прозореца.
напомнящ ми,
че всичко е любов!...


Рецензии