Мост 2

Изпънала си тялото си - мост
 над бездната,която ни разделя.
По него ще премина като постник
 със пръстите си, гладни от неделя.
По него ще разсипя топлина
 от устните ми, жадни до жарава.
Ще го прегазя с голи колена -
последната следа,
която във душата ти остава.


Рецензии