Василь Хл бн ков Раб люз й. 24. 03. 2018 г

Вперед рухаєшся
Дивишся на кожного.
Віриш у себе.
Вони відстали.
Надія на себе.
Десь там за три кілометри.
Інші прагнуть повзти.
Але швидкісний біг.
Не наздогнати нікому.
Руку допомоги тобі не простягали.
Сам не даєш будь ласка.
Фініш недалеко.
Близько кінцівка.
Рабом жити не хочеться.
Існувати з усіма.
Не всім дано.
Так добегай.
Фінал золотий.
Для тебе.
Інші ганебно останні.


Рецензии
Цікавий вірш! Зачепило...

Артур Грей Эсквайр   29.12.2018 23:57     Заявить о нарушении