Ах, каква изкусница

Из София, из София
 красавица върви.
Открила гордо профила,
изпъчила гърди,
брюнетка - философка
 от дъжд не се бои.
Намокрена е роклята,-
прозрачно я разголва,-
мъжете я целуват
 със погледи фриволни.
Тя не се вълнува.
Личи,че е доволна.
Локвите прескача.
Лексоси пропуска.
С дечица се закача.
Запява на французки
 за някаква мадам...
Ах, каква изкусница!
Нежните и бузки
 искам да изям...


Рецензии