Танцът на вятъра

Моите палци танцуват в косите ти,
повтаряйки на вятъра рефрена.
Нежността ти ме подхвърля по вълните им
 от секрети тайни запленена.
И душата ти иска да ми помогне,
надничайки вътре в душата ми.
Аз я виждам,- прилича на вятъра
 и разпалва със танца в сърцата ни огъня


Рецензии