У кут глухий

Чому сумна душа моя?
Чуму туман встеляє очі?
Невже зневірилась вже я?
Вир запитань цих серце точить.
У кут глухий себе загнала,
закрила двері від людей,
у відчаї душа стенала
і з сумом виткала картель.
Промінням сонце посміхнулось,
прогнало пелену з очей.
Душа неначебто проснулась
і повернулась до людей.
І сповідь полилась рікою,
на крилах до небес летить.
Небесний Батько у покоях,
душевні рани всі зцілить.
Немає іншої розради-
лиш спокій Батько-Бог ввільє.
Він мудрі дасть завжди поради,
Його любов наснаги нам дає!


Рецензии
Да, небесный Батько исцелит все душевные раны...
Я вот в последнее время в куток тоже загнала себя. Сил нет открыться.
Счастья тебе большого и светлого!

Гульжиган Гайнуллина   17.01.2019 15:40     Заявить о нарушении
Давай выходи уже оттуда.
Пора показать новые творения.
Рада тебе,дорогая.

Левиа   10.02.2019 20:20   Заявить о нарушении