Криваве 22-ге червня

Криваве 22-ге червня
Страшніше не бувало дня
Коли снаряди рвали небо
В сльозах купалася земля

Коли на смерть, за Батьківщину
Ішли хлоп'ята молоді
І як багато їх загине
Тієї лютої війни

В єдину мить усе змінилось
І смерть скеалічила життя
Криваве 22-ге червня
Так починалася війна.


Рецензии