Love and Fear

Love and fear,
They go together for centuries
Like sisters, taking hands together .
It s like to drink a glass of wine
U feel in love ,
sweet, sweeter , sweetness,
blood fills ur veins so warmly ...
Than u get cold .
U feel bitter . Loneliness , fear
Shall we Repeat ?


Рецензии