Анонимно писъмце

Синчец и макове във глинено гърне.
Някой ми ги прати днес по фейсбука.
С надпис: "Усмихнете се! Здравей!
Лятото пристигна. Виж го тука!"

Как му се зарадвах! От сърце!
Подателя му, жалко, не познавам...
Уж е анонимно писъмце,
а пък настроение създава!!!


Рецензии