Не дiвчiна а пiсня 23

Моя ти дівчіна-мій ти сахарок
твій поцілунок зліплює вуста
до твого серця лише один крок
хай почуття скоріше виростають...
Моя ти дівчіна-ти моя сметанка
красою своєю зачарувала ти мене
але підозро граєш ти в мовчанку
може сердечко недовірою засніжене...
Моя ти дівчина-мое зеленооке кошеня
мені бажання намотала на вуса
а я тебе у роздумах згадую щодня
і ти хитрюга знаєш що ти моя спокуса...
Моя ти дівчіна-моя ти гарна пташка
на зустріч один одному пора летіти
напевне знаєш без тебе мені важко
я згоден що мрії треба у життя здійснити...


Рецензии