Казка

                К А З К А
              А ти це бачив?
                Барабани
                Будили лихо
                На Майданi.
               Брали владу
                На iзмор
                I iм маячив
                Голодомор.
               Поперед цього
                Процессу
                Перли сыпала               
                Принцеса.
                Споглядав на цей
                Угар
                Iще тайний, хитрий
                Цар.
                И цар ,пока, не цар,
                Ще й не тиран,
                Такий вгодований
                Кабан.
                Пiзнiше часом               
                По тому процесу
                Обернувсь цар кабаном,
                З^iв перли й принцесу.
2014 г.Куркино.


Рецензии