Бескомпромиссная борьба с курением в Беларуси

Зачым зараз дзецям цукеркi,
калi на прыпынках цяпер "Табакеркi"?
Табачнага дыма ванiшча, -
Людзей тут збiраецца тышчы!!!
Вакол толькi крамы "Табак" -
Алексiн -магнат -- не жабрак!!!

дек.2018


Рецензии