Свiт завжди ласий на дива - укр. мова

Світ завжди ласий на дива!
Сільської ради голова,
Господарем кмітливим був,
Новацій передзвін почув.

На гроші, що сам заробив,
Біткоїни якісь купив.
Це є така кріптовалюта
Раніш небачена, нечута.

Він мешканцям свого села
Роздав біткоїни, була
Вся громада та щаслива:
Йшла процентів просто злива...

Безумовно пощастило,
Враз прийшло, вмить відлетіло.
Сам заробиш - інша справа.
І надійна, і цікава.

Але ж біткоїни купують,
Один одного не чують.
На свій ризик так робити,
Що в мішку кота купити!


Рецензии