Прегънато време

ПРЕГЪНАТО ВРЕМЕ
Автор Р. Русев 
               
Дали часовник и сняг
вървят заедно?
В лабиринта на зимата
прегъва се времето
на събраните образи,
между две дълги известия.
И идва часът,
когато потъваме
в лимита на дните си.

С цигара в ръка
търсим дума
да влезем в тишината на другия.
Празен смисъл
останал  между две длани.
Прашинки от дни
между тях,
мисли търсени и мълчани,
дълги думи без грях,
не намерили път
между двама...
и любов -
премълчана...


Рецензии