Нi слоу, нi пачуццяу, нiчога...

***
Ні слоў, ні пачуццяў, нічога,
Толькі зіма –
Праз прагаліну ў лесе –
Нізінкай сыходзіць, кудысьці вядзе.
А куды?

Зіма праз прагаліну ў лесе
Кудысьці імкнецца,
Дзе вецце
Чырвоных зімовых бяроз.

27. 12. 2018 г.


Рецензии