Укр. Прийшла весна

Прийшла весна, цвітуть у полі квіти,
гудуть на квітах бджоли без вінця,
та як мені від цього не радіти,
де в мене вишиванка до лиця.
Мені її в дитинстві  дарували
це наша гордість, символ та краса,
мені її на с вято одягали,
вона завжди добро в собі несла.
Я одягну її на Перше Травня,
на  солідароність всіх робітників,
це є для нас традиція колишня,
це свято для усіх праціввників.
Кому вона у нас не до вподоби,
шукайте інше місце у житті,
на неї ви не поглядайте із - під лоба,
тому, що такі речі не прості.


Рецензии