Якщо

Домовлялась з попом, копачів наймала,
а обіду не буде і все!..
Я думками його сто разів ховала,
серцем вірила - пронесе!
Немовля неначе мале плекала,
цілувала і ніс й плече...
Я думками його сто разів ховала
і щораз у грудях пече...
Він такий прекрасний, мов янгол Божий,
а у мене в думках пітьма...
Якщо є Господь, то йому поможе!
А якщо нема?..


Рецензии