Вземи ме такъв

Такъв съм аз- безпомощен и силен.
Такъв съм аз- отчаен и смирен.
Такъв съм аз- труб, любвиобилен,
свиреп и тъжен, обезсилен или окрилен.
Обичаш ли ме- ме вземи сега такъв...
Такъв съм - равнодушен или нежен.
Такъв съм - непохватен или сръчен.
Такъв съм - целенасочен, центробежен,
метежен и небрежен,смел и пъдпъдъчен.
Обичаш ли ме- ме вземи сега такъв...

Обичам те, и виж- към тебе тичам пръв


Рецензии