Новогодишна баница

На Ирина

 И тази нощ изтеглих си късмета:
първа хапка - и във мен парата!
Момичето не вярваше, додето
 не го положих кротко по елхата.
Момичето посрещна урагана
 на моите целувки изумено.
Повярва им. Събу се...и остана.
И вятърът не ще ми го отнеме!


Рецензии