Тропарь преподобному Арсению Латрийскому

Глас 3-й

Богатство земное ни во что же вменив,
вся оставль, в пустыню вселился еси,
и на гору Латрскую пришед, смертоносного
аспида молитвою твоею умертвил еси,
и якоже Моисей воды горькия в сладкия претворил еси,
Небесного Царя многими подвиги твоими прославляя,
темже и Ангелом питаем был еси, отче Арсение,
моли Христа Бога, да спасет души наша.


Рецензии
Иван, спасибо.
Храни Бог!

Ангелина Длинка   26.12.2018 19:35     Заявить о нарушении