3189. Шыко ная надвор е ззяе бадзёрыць

Шыкоўная надвор'е ззяе і бадзёрыць.
Святло сонца з небасхілу, снег пад нагой рыпае.
Але будзьце асцярожныя, раптам посинеет нос.
І шчокі обморожены, язык да саней примёрз.
Шчыпацца любіць Дзед Мароз, як гусі па вясне.
Афарбуе вушы ён і нос, і галінкі на сасне.


Рецензии