3183 Чаго жа ён прыходзиу Мабыць што сказать хацеу

Прыйшоў Ванька на абед. Нічога пры Ваньку няма.
Ні мяса, ні сальца, ні бутэлечкі вінца.
Накрывае Манька стол. У госці Ванечка прыйшоў.
Ён папіў і паеў. Трошкі з Манькай папацеў.
І чаго ж ён прыходзіў? Мабыть што сказаць хацеў?


Рецензии