Толкова тихо

ТОЛКОВА ТИХО
Автор: Р. Русев

Тихо ми е,
дни преди Коледа
и ми е тъжно
без теб..
Късните часове
от дните в безлуние.
търсят те
в тишина
и отминали дни.
А мъглата вън
влиза в мен
и е толкова тихо...
Коледен звън
влиза в сърцето.
Дни преди Коледа
без тебе е тъжно...


Рецензии