Ядерний снiг

Вітер збиває з ніг,
Над країною зграї хмар,
Землю вкриває сніг...
Це остання наша зима.

Відчай вона несе,
Гинуть людські почуття,
Сніг поглинає все,
Сніг забирає життя.

Спалах в тисячу сонць...
Очі втрачають зір!
Простір всмоктав мов насос
Один величезний вир...

Боже, конає світ!
Невже порятунку нема?
Сіє ядерний сніг
Остання наша зима...


Рецензии