Людям поважного вIку

Кланяємось низько Вам до Землі,
Усі ветерани війни і трударі,
Поважного віку пенсіонери,
Дідусі й  бабусі на рідній землі!

Ми Вас  вітаємо щиро, сердечно,
Гостино і радісно, світло, душевно,
З любов’ю до Вас від малих і великих,
Дітей і дорослих і  просто щасливих.

З словами подяки, що Ви у нас є,
Що нам віддаєте серце своє,
Грієте в домі крильми душі,
А руки  у праці   такі золоті.

Ми любимо Вас!  Не треба нам злата,
А тільки лишайтесь  в здравії  тато,
Лебідкою гарною мати рідненька,
Хай не болить Вам ніколи серденько.

Молимось ми перед Богом святим,
Щоб дарував Вам  здоров’я і сил,
І в мирі й  достатку  усі земляки,
В краю де  живуть, у повазі були.

Щасливі,  успішні, в любові завжди,
У доброму гуморі й злагоді всі!
Щоб пенсії стали важким гаманцем,
А молодість Ваша завжди взірцем.

26/12/2018


Рецензии