***

Краса Зими...

Друзі, не в тому річ, що за моїм вікном Зима
Що вже лапатими сніжинками падає сніг
Річ у тім, що спонтанно  Володарка сама
Вирішує навкруги зачарувати всіх

З Небес блакитних сніг летить пухнастий
На дерева ніжно падає, навманя летить 
Сніг довгожданний, білосніжний і сріблястий
На Землю падає, немов сріблом миготить.

Розливається благодать в душі, прибуває
В душі моїй розливається  радість і тепло
Красу Зими моя душа з радістю сприймає
А навкруги все снігом білим замело

Тихо і повільно сніг на землю падає
На всі дерева, всі будинки, шляхи і не дарма
На гілочках дерев, кущів лягає сніг, нас радує
Весь білий-білий, немов вінчальна бахрома

На вулиці взимку так швидко вечоріє
Променями на снігу грає світло ліхтарів
В небі лучезарний місяць ясними зірками сіє
Стелиться чарівність навкруги  дворів

Безмежно дивитись на казку можливо
На сніжинок лапатих вільний політ
На зимовий пейзаж, на природнє диво
До нас вже завітав сам  Морозенко Дід

Перетворилось навкруги все у казковий світ
Від світла лучезарних зірочок і місяця на небі
Дід Мороз озябші озера і річки скував на лід
Чарівні думки кружляють в голові у тебе

Люди добрі! Зиму душею грішною люблю
Я людей не знаю, хто її не любить
Настала ніч глибока, я засинаю, я вже сплю...
Завтра Зима снігом і морозом пригостить і приголубить

Хай сниться Вам зимовий мальовничий обрій
Хай сниться Вам чудесної Зими краса
Хай закарбується про Зиму спогад добрий
Безмежну радість хай сприймають душа і Небеса


Рецензии