Зун цуькверин юкьвава

 Зун цуькверин юкьвава
Ватандивай яргъава.
Гват/ани цуькверив наз
Зи хайи чил к/анда заз.

 Хайи чили , къалгъанар
Авунвай заз масанар.
Кьада за са марвар хьиз ,
Гъурбат твада ахвар хьиз.

Къузадик квай серк/верни
Гьисабда за цуькверай
Гьак/ тушт/а куь рик/ерни
Килига..... зи вилерай!


Рецензии