Ч ал ава захъ

Ч/ал ава захъ зун зи халкьдив агудай
Ч/ал ава захъ  за фит/инна , дидед хурай акъудай!
Ч/ал ава захъ  эссирралди чи бубаяр рахай ч/ал
Ч/ал ава захъ  лув гуз жедай , чун лекьер я лагьай ч/ал!

Ч/ал ава захъ галат тийиз
Зи гуьгъуьна къекъвей ч/ал
Ч/ал хуьда за кьеп/инизни
Зи дидеди вегьей ч/ал.

 Багьа я заз -эбедди яз закай лезги авур ч/ал
 Гьава я ч/ал , нефес къачур  ч/авалай заз акур ч/ал.
Ч/ал я гъавурда турди зу , вири маса, ч/аларин
Тафаватвал къалурайди писни хъсан гьаларин

 Амач диде заз ч/ал чирай
Ч/ал гума зав дидедин .
За хуьда ам мукъаятдиз ,туна
Чими рик/е зин!


Рецензии