К енивал

 Закай хатур амукьнаваз хьайит/а нагагь
Зун къведа гъил къачу лугьуз , анжах вуна лагь!
Атана за гатайт/а а ви мягькем варар
Акъайдани заз вуна рак , шад хьана гьалар!

 Я тахьайт/а къалурдачни на заз а ви чин
 Гъил къачуз алакь тийидай , кьунвай маргъузар
 Хъсан чида, таниш я заз а къилихни вин
 Пис гафарив гатаз твадай , ийиз агъузар!

 Хуш гафар рик/е авай , ви татайт/а мецел
 За гьиссда а кар, вуна зун турт/ани къецел
 Тахсирдилай гъил къачу зи! хьана хьайивал
 Зун зайиф я, гъалиб хьана заз вун к/енивал!

 Къалура заз  хъсан къилих  жуван къенивал
 Куьмек це мад ч/ехи хъийиз заз вун к/енивал.
Хабар хьухь ваз зун варарихъ галай арада
Экуь тавурай мич/и вахт , заз са чарада.


Рецензии